Priser

Tandklinikken Egebæksvej er en privat tandlægeklinik. Det betyder, at vi er trådt ud af den særlov, som Folketinget vedtog i 2018, da regionerne opsagde overenskomsten med tandlægerne. Dermed er der, på vores klinik ikke tilskud fra Regionen (sygesikringstilskud). Særloven gavner ikke din tandsundhed som patient eller vores arbejdsvilkår som behandlere. Derfor valgte vi at blive en privat tandlægeklinik. Det sikrer, at du som patient sammen med os som behandlere, kan finde den behandling, som er nødvendig for dig uden statens indblanding. Vi er ikke underlagt kontrolstatistikker, og vi sender ikke dine sundhedsoplysninger ind til Regionen, som det var påkrævet at os, hvis vi valgte at arbejde under særloven. På vores klinik er du garanteret at komme ind til den samme behandler hver gang: Meriam som er tandlæge, og Britt som er klinikassistent. Vi mener, at det er en stor fordel, at vi kender dig og dine tænder, og at du kender os. Vi gør os meget umage for at sikre, at du kommer ind til tiden, og vi ikke har lang ventetid, når du har brug for en aftale. Vi sætter vores patienter i centrum, og vi sætter derfor god tid af. Det gør vi af den årsag, at hvis vi finder en lille ting ved en undersøgelse, som bør laves, så har vi tid til det, fremfor, at du skal bruge din kostbare tid på at komme igen. Priserne på vores klinik kan beskrives således: Undersøgelser og eftersyn vil have en anden pris end hos tandlæger under særloven, da deres priser er fastsat af den offentlige sygesikring. Plastfyldninger, bedøvelser, rodbehandlinger, operationer, kroner, implantater og broer vil koste cirka det samme, da regeringen tidligere har nedsat eller fjernet sygesikringstilskudet helt til disse behandlinger. Modtager du helbredstillæg til tandbehandling eller andre kommunale og regionale ydelser til tandbehandling, har Aarhus Kommune desværre meddelt, at disse ikke ydes til patienter på vores klinik. Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark modtager du hos hos os, som hos alle andre tandlæger, dit fuldt berettigede Danmarks tilskud. Er du under 26 år og medlem af sygeforsikringen Danmark vil du som Patient få 100% af regningen på undersøgelse, forebyggelse og tandrensning refunderet. Vi kan kun anbefale alle, der har mulighed for det, at blive medlem af sygeforsikringen Danmark. Tandklinikken Egebæksvej har stor fokus på forebyggelse. Vi mener, at du har bedst af en forebyggende behandling i topklasse og kun behandlinger, når det er nødvendigt. Vi mener, at munden er en naturlig del af kroppen. Derfor kæmper vi for, at du har en sund og funktionsdygtig mund, så du kan spise sund og varieret kost. Som vi plejer at sige: "Det kræver sunde tænder at spise sund mad"
 
De bedste hilsener fra Britt og Meriam
 

For at forstå priserne har vi indsat et billede af en tand inddelt i 5 flader. (Tanden er ikke gengivet morfologisk korrekt).

For at vi kan give dig den bedst mulige pris på din kommende tandbehandling, anbefaler vi ,at du kommer ind til en konsultation og får lavet et pris-overslag ud fra en undersøgelse.

 

Tanden deles op i 5 flader:

tandklinikken-egebaeksvej.dk © 2011 • Meriam Galai • Egebæksvej 94 • 8270 Højbjerg • Tlf: 86 27 10 01 • CVR: 33530188